Ексклюзиви
пʼятниця, 11 серпня 2017 05:05

"Санексом" відмили цвіль, що була на стінах півроку

— Вирішила влітку підзаробити й почала смажити чебуреки на продаж. На кухні проводжу цілий день. Спершу готую, потім відмиваю все від жиру. Уже за два тижні в умивальнику й туалеті повільніше стала сходити вода. Згодом труби зовсім закупорилися, — розповідає 42-річна Олександра Котик зі Львова.

— Біопрепарати "Санекс" для очищення труб від жирових пробок порадила жінка на ринку. До 31 серпня на нього діє акція. Я купила "Санекс Універсал" для екстреного очищення труб. Каналізацію прочистила за 6 годин. Засіб розчинив не лише жир, а й усунув запахи та переробив органічні відходи. Придбала також "Санекс" для очищення вигрібних ям. Його відвезу матері в село. У подарунок дали "Санекс Septix Clean" 500 мілілітрів — спрей для прибирання приміщень. Тепер є чим відмивати кухню від жиру та бруду. Препарат ефективний для будь-яких типів поверхонь і приміщень. Використовую для ванни, меблі ним чищу.

Якщо замовити набір "Санекс" для очищення вигрібних ям 200 г і "Санекс Біо Дрен" для профілактичного очищення труб, можна отримати безкоштовно спрей "Санекс Нейтралізатор Цвілі" 200 мл.

— Другий набір порадила подрузі. У неї дача не опалюється. За зиму та весну на стінах утворилася цвіль, яку нічим не могла відмити. А цей спрей допоміг. Також вигрібна яма в неї нормально не функціонує. Казала, якщо "Санекс" не допоможе, то вириють і облаштують нову. Але прочистили, — говорить Олександра Котик.

Біопродукти "Санекс" працюють за будь-якої температури, нешкідливі для здоров'я людей і тварин.

Акція діє до кінця серпня. Біопрепарати "Санекс" можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua. Постійним клієнтам надають знижку.

Зараз ви читаєте новину «"Санексом" відмили цвіль, що була на стінах півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути