понеділок, 28 вересня 2020 05:31

"Санекс Septix" забезпечує роботу септика в холодну погоду

Найкращий спосіб насолодитися бабиним літом і останнім теплом — провести його за містом. Аби проблеми із септиком і вигрібною ямою відпочинок не зіпсували, варто застосовувати біопродукти "Санекс Septix". При щомісячному використанні біозасоби перероблять органічні відходи, відновлять роботу дренажної системи та прочистять каналізацію. Забезпечать якісну роботу септика навіть у холодну погоду.

Біопрепарат "Біо Дрен" очищує стічні труби по всій довжині. Розкладає жир, волосся, папір та інші органічні відходи. Запобігає засмі­ченню. Цей біопродукт ідеально регулює роботу стічних труб ванної кімнати.

Засіб "Нейтралізатор цвілі" усуває плісняву в міжплиткових швах у ванній кімнаті, навколо самої ванни, у віконних рамах і по всьому будинку. Засіб глибоко проникає в оброблюваний матеріал і знищує грибок.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. Купуйте набір із трьох біопродуктів зі знижкою до кінця вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" забезпечує роботу септика в холодну погоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути