понеділок, 21 вересня 2020 05:05

"Санекс Septix" застосовують восени та взимку без перерви

Біозасоби ТМ "Санекс Septix" ефективно переробляють органічні відходи в септику й позбавляють неприємних запахів. Канадські біопродукти ефективні в роботі та допоможуть забути про клопоти із септиком. Мають ефективну дію за будь-яких температур. Восени та взимку варто застосовувати їх без перерв.

Біопродукт "Комплекс" — це таблетки для очищення каналізаційних труб і переробки відходів у вигрібних ямах, септиках і каналізації. Зручні у використанні — достатньо помістити таблетку в бачок або яму. Засіб відновлює роботу старих септиків. Спочатку використовують його, а згодом можна перейти на порошок Septix.

Біопрепарат "Нейтралізатор цвілі" усуває плісняву в міжплиткових швах у ванній кімнаті, навколо ванни, у віконних рамах і по всьому будинку. Засіб глибоко проникає в матеріал і знищує грибок.

Для любителів чистоти і свіжості в авто компанія пропонує спрей "Санекс Автодог­ляд". Засіб ефективно знищить бруд, плями та неприємні запахи.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua або за телефоном. Також можна придбати в магазинах.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" застосовують восени та взимку без перерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути