понеділок, 15 січня 2018 05:31

"Санекс" очищає вигрібну яму і стоки при мінусовій температурі

— 31 грудня після потепління із сусідської вигрібної ями почали виливатися відходи. Сусідка асенізатора з району не могла викликати, бо ж свято. Я їй подарував "Санекс" для вигрібних ям і вуличних туалетів. Сам ним три роки користуюся, — розповідає 60-річний Олесь Довгий із села Розвадів Миколаївського району на Львівщині.

— Вона залила розчин біопродукту, згідно з інструкцією, у вигрібну яму й унітаз. Під вечір вода почала сходити. На Новий рік нам шматок печеного м'яса занесла. Казала, й не сподівалася, що до вечора рівень відходів почне опускатися.

Біопродукти "Санекс" працюють у спеку влітку і в зимовий холод. Переробляють відходи на рідину без запаху. Власникам приватних будинків, які використовують іонообмінні фільтри чи мають підвищений вміст солей у стічних водах, краще замовляти "Санекс RO Septix". Для лінивих господарів є зручні біотаблетки "Санекс-Комплекс" — одну таблетку кладуть у бачок унітаза раз на місяць. Для очистки стічних труб від жирів і залишків їжі беруть "Санекс Біо Дрен" і "Санекс Універсал". Рідина знищує наліт на внутрішній поверхні каналізаційних труб, не пошкоджуючи їх.

Біопрепарати серії "Санекс" можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua або ж придбати в магазинах. За телефонами на сайті можна отримати кваліфіковану консультацію й дізнатися про місця продажу.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" очищає вигрібну яму і стоки при мінусовій температурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути