понеділок, 25 січня 2016 06:05

"Санекс Біо" працює навіть узимку

44-річний Степан Бенько з райцентру Броди на Львівщині рік очищає вигрібну яму біопрепаратом "Санекс". За цей час жодного разу не викликав асенізаторів.

— Дуже люблю зиму, особливо ­свята. Раніше настрій псували проблеми з вигрібною ямою, — розповідає Степан Бенько. — На відміну від літньої пори, взимку з нею набагато більше клопоту. Живу на околиці міста. Коли дорога засипана снігом або вкрита ожеледицею, асенізаторів викликати нелегко. Машина не доїде до хати, адже дороги нікому чистити. Яма взимку наповнюється, заростає накипом і жировими відкладеннями. ­Торік перепробував багато різних засобів, але так і не зрозумів, який допомагає.

Від сусіда довідався, що біопрепарат "Санекс" працює і взимку. Ним можна користуватися навіть при -40°С, адже вигрібна яма ніколи не замерзає.

— Переконався: якщо сипати "Санекс" регулярно, весна починається без неприємних запахів і нечистот, — каже Степан Бенько.

Біопрепарати цієї серії він замовляє на сайті http://t-klio.dp.ua. Для прочищення каналізаційних і стічних труб купує "Санекс Біо Дрен".

— Тепер ще й кума "підсадив". ­Новий рік у нього закінчився б великими проблемами, якби не мій "Санекс Біо Дрен". Раковина на кухні раптом наповнилася водою. А як викликати сантехніка 1 січня? Біопродукт пробиває жирові пробки, очищує внутрішню поверхню труб від зливної горловини до основного стояка навіть у холодній воді.

Для покупців "Санексу" у січні — чергова акція. Переможцям подарують рушники, футболки, бейсболки.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Біо" працює навіть узимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути