понеділок, 23 жовтня 2017 07:35

Перець Чорний кардинал має шоколадний колір

Автор: www.ub.ua
  Перець Чорний кінь – ранньостиглий сорт. На одному кущі виростає по по 12–15 перчин
Перець Чорний кінь – ранньостиглий сорт. На одному кущі виростає по по 12–15 перчин

— Перець розводжу на продаж. Цьогоріч посіяла чорний. Насіння купила минулої осені на виставці, — каже 52-річна Мирослава Сологуб із міста Борзна Чернігівської області. — Цей сорт вирощую так само, як і решту. За смаком подібний до зеленого.

Купила одразу п'ять пакунків насіння різних сортів.

— Перець Чорний цукор за кольором нагадує баклажан, але темніший. Майже чорний. Плоди виглядають, як конуси з товстою шкіркою. Завдяки цьому хрустять у салаті та при запіканні тримають форму.

Достигають за 100 днів після сходів. Кущ виростає 70–80 см заввишки, плоди дає вагою майже 100 г. За смаком соковиті й солодкі.

— Малиновий дзвін — ранній сорт. Хоч це було й на упаковці написано, але за літо я забула. Коли плоди дозріли за 80 днів, це стало сюрпризом.

Виростають перці по 150–170 г, за формою нагадують куб.

— Стійким до хвороб і посухи виявився ранньостиглий сорт Чорний кінь. Він став моїм рекордсменом. З одного куща позривала по 12–15 перчин. Коли побачила, що заклалося на кущі їх багато, підв'язала до палиць. Наступного року посаджу розсаду під забором, та й кріпитиму до нього кущі.

Перці сортів Багіра й Чорний кардинал виростають чорно-шоколадного кольору та з глянцевою шкіркою. Кущ буде невисокий, майже 0,5 метра, тому його зручно обробляти.

— Циганський барон дав не лише чорний врожай, а й зелено-фіолетове листя. Це півметровий кущ із невеликими плодами — по 8 сантиметрів завдовжки.

Зараз ви читаєте новину «Перець Чорний кардинал має шоколадний колір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути