понеділок, 15 травня 2017 05:45

Пепіно доглядають, як баклажан чи томат

Автор: ФОТО з сайта www.dachnaya-zhizn.ru
  Пепіно за смаком — наче солодка диня з легкою кислинкою та присмаком огірка
Пепіно за смаком — наче солодка диня з легкою кислинкою та присмаком огірка

— Пепіно схожий на жовту грушу. За смаком — наче солодка диня з легкою кислинкою та присмаком огірка. Тільки дуже соковита. Рослину так і називають — динна груша, — каже киянин Олександр Сергієнко, 46 років.

— Стебло та листя в пепіно, як у перцю. Це пасльонова культура, як і картопля чи баклажани. Поширена в тропічних Перу й Чилі. Начитався про неї. Спочатку виростив у горщику з насінини. Потім висадив на літо на город. А на зиму — знову в горщик і в хату, щоб не замерзла.

Для того, щоб зав'язалися плоди, рослину потрібно злегка струшувати.

— Доглядав пепіно, як баклажан чи помідор. Нічого складного. Виросло кілька плодів до 15 сантиметрів, по 200–300 грамів. Скуштували. Ну, для нас вони незвичні. Та я люблю екзотику.

Рослину вражають ті ж хвороби і шкідники, що й томати. Тому можна обробляти її препаратами для помідорів. Потребує поливу та підживлення, без цього не в'язатиме плодів.

Зараз ви читаєте новину «Пепіно доглядають, як баклажан чи томат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути