Ексклюзиви
пʼятниця, 23 лютого 2018 05:20

Озимину обробляють стимулятором "Грейнактив С"

— Через малосніжні зими в минулі роки озима пшениця, ячмінь і ріпак вимерзали. Навесні пересівали ярою пшеницею. Торік фермери із Дніпра підказали хороший препарат — активатор росту "Грейнактив С". Дає рослинам високу морозостійкість, — розповідає фермер 62-річний Григорій Копитко із Вінниччини.

— Обприскую озимину два роки й бачу хороші результати, — продовжує Копитко. — Не губить мороз, сходи хороші. Добре укорінюються, паростки не вражають болячки. Врожаї зросли до 27 відсотків. З гектара збираю майже 50 центнерів. Препарат не токсичний, не горючий, екологічно безпечний. Швидко розчиняється у воді. Можна поєднувати з іншими агрохімікатами при обприскуванні.

— 2017-го спробував "Грейнактив С" на сої і був чудовий результат. Зробив передпосівну обробку та обробку під час вегетації, застосовуючи "Грейнактив-С". Наприкінці отримав урожайність 36 центнерів із гектара, замість 27, як отримував раніше, — говорить Віктор Довганюк, 42 роки, із села Монастирище на Черкащині. Поля із тими самими культурами відрізняються. Поле з використанням нового препарату має кущистість і сильні рослини з краще розвинутою кореневою системою. Їх майже не вражають хвороби й інфекції.

Для тих, хто не встиг обробити насіння, можна обробити сходи озимини навесні. Так урожайність на полі з пшеницею зросте на 3–7 центнерів.

Обробляти активатором росту можна насіння зернових, бобових, олійних, круп'яних, овочевих, баштанних, квіткових культур. У них підвищується схожість. Паростки ростуть краще й добре вкорінюються.

— На початку березня саджаю ранню картоплю. Ризикую, бо морози можуть пошкодити її. Знайшла дієвий спосіб, що не лише оберігає від морозу. Прискорює розвиток рослин і підвищує врожайність, — додає 47-річна Катерина Чернишова з Одеси. — Коли картопля сходить, обробляю поле препаратом "Грейнактив С". Після цього витримує навіть 5-градусний мороз. Друга обробка, коли зацвітає. Мої бульби — гарні, рівні. Їх багато в корчі. На початку травня копаю на продаж. У нас багато хто збирає два врожаї картоплі на рік. Сусід, який ніяк не міг виростити бульбу, торік теж використав цей біопрепарат. Урожай був вищий, ніж раніше.

Агрономи переконані, що засіб працює на клітинному рівні. Активує основні процеси білкового та вуглеводного обмінів у насінні при проростанні та вегетативних органах, листі. Завдяки цьому рослина інтенсивніше отримує необхідні речовини. Це дозволяє знизити витрати мінеральних добрив, підвищити врожайність екологічно чистої продукції.

— Я вже багато років використовую "Грейнактив", колись придбав його на виставці. Займаюся багатьма культурами.

Вартість застосування повного комплексу стимулятора "Грейнактив-С" від 150 гривень на гектар. Чистий прибуток від застосування препарату перебуває в межах від 1500 до 6000 гривень на гектар, — каже фермер 45-річний Сергій Довжок із Херсонщини. — Рекомендую цей препарат усім фермерам.

Триває акція від виробника!

Перші 20 людей, які зателефонують, отримають знижку 20%. Замовити препарат "Грейнактив С" можна за тел.: 0(50) 362 22 88, 0(98) 662 91 24 й електронною поштою:

[email protected] (м. Дніпро).

Зараз ви читаєте новину «Озимину обробляють стимулятором "Грейнактив С"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути