понеділок, 25 травня 2020 06:50

Насіння білого соняшника має присмак горіха

— Насіння білого соняшника на українському ринку стало популярним не так давно, — говорить Андрій Тітов, власник розплідника плодових і ягідних культур. — Дарма, адже в нього є переваги над класичним чорним.

Насіння білого соняшника легко чистити, не забруднює руки. Має приємний присмак горіха. Не втрачає корисних властивостей навіть при довгому зберіганні.

— Білий соняшник родом із Туреччини, але давно прижився в інших країнах, — каже Тітов. — Вживати його можна в сушеному чи смаженому вигляді. Насіння має близько 20 відсотків білків, які вміщують майже всі амінокислоти. Їх у кілька разів більше, ніж у фундуку, арахісі та волоському горіху. 100 грамів білого соняшника містять утричі більше магнію, ніж хліб. Цей мікроелемент є незамінним для функціонування серцево-судинної системи.

Біле насіння ненасичене жирними кислотами, вітамінами групи В, вітамінами Е, А, D, мінеральними речовинами, магнієм і цинком. Його корисно вживати для профілактики атеросклерозу, покращення стану шкіри і волосся.

Замовити насіння соняшника­­ й отримати консультацію щодо посадки можна на сайті titovchp.uaprom.net або за телефонами 0(99) 415 00 15,

0(63) 461 88 32, 0(67) 629 94 55.

Зараз ви читаєте новину «Насіння білого соняшника має присмак горіха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути