Ексклюзиви
понеділок, 25 грудня 2017 06:45

Мишей та щурів знищує "Ратімор"

— Торік переїхали в хату чоловікових батьків, а дітям лишити двокімнатну квартиру в місті. Отримали пай, хотіли завести господарство. Доки ремонтували сараї, знесли зерно у хату. Приїхали за кілька тижнів, у хаті жах робився, — розповідає 57-річна Тетяна Нечай із селиша Літин на Вінниччині.

— Миші понадгризали мішки, поробили кубла. А найгірше — запах. Якщо збитки ми прибрали, то запах нічим не могли вивести. Місцевий фермер порадив, як побороти гризунів. Позбувся завдяки "Ратімору". Казав, що це дуже важко зробити, бо до того препарату, що не клав, гризуни поверталися.

Жінка і собі придбала препарат у садовому магазині. Готові гранули розсипала на невеличкі аркуші паперу по всьому будинку, де підозрювала, що є гнізда мишей.

— На четвертий-п'ятий день миші почали виходити з нір на світло. Вони неповороткі, не тікають, ніби приторможені. Їх легко спіймати і викинути надвір. І не було запаху після того, як тварина загинула, — каже Тетяна.

"Ратімор" продають у формі готових до використання гранул. Засіб добре їдять гризуни, бо він містить гормональні препарати, що їх приваблюють, і муміфікатори, що гальмують розкладання тіл. До складу препарату входить бітрекс — гірка речовина для запобігання випадкового вживання тваринами й дітьми. Не зумовлює звикання гризунів до даного препарату. "Ратімор" можна використовувати і на полях, і в закритих приміщеннях.

Деталі за тел.: 0(66) 75 131 75, 0(68) 75 131 75.

Зараз ви читаєте новину «Мишей та щурів знищує "Ратімор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути