Ексклюзиви
понеділок, 09 грудня 2019 05:26

Міні-трактор стає гарним помічником у господарстві

— Сільську роботу виконувати важко. Торік вирішили з чоловіком купити міні-трактор. Тепер працюємо на городі, ще й вистачає сил у хаті поприбирати. Є чим зорати землю й впоратися з бур'янами, — каже 59-річна Ганна Мороз із селища ­Літин Вінницького району.

Міні-трактор підійде для обробітку 2–3 га. За максимального навантаження потребує не більш як літр дизельного палива на годину роботи.

— Замовити трактор можна по телефону, — говорить менеджер із продажу техніки 43-річний Василь Кеба. — Наші хлопці привозять, заводять, показують, навчають користуватися технікою. Грошей за доставку по області не беремо. На мототрактори дають річну гарантію, що передбачає технічне обслуговування професійними механіками.

У комплекті є ґрунтофреза. Інше причіпне обладнання можна докупити.

— Це залежить від того, що планує вирощувати господар, Малі трактори прості й зручні. Обладнані датчиками температури двигуна, тиску мастильної системи. Коробка передач має шість швидкостей уперед і дві — назад. Для профілактичного огляду техніки безкоштовно викликають фахівця. Найпопулярніші трактори потужністю 24 кінські сили.

— Святкував ювілей. Діти подарували міні-трактор. Думав, це марна трата грошей. Проте як тільки спробував почистити подвір'я від бур'янів, зрозумів — дуже вигідна покупка. Трактор перевищив мої очікування. Сподобалося, що в комплекті є фреза. Пізніше замовлю ще комплектацію, — каже 54-річний Петро Мороз із села Оратів на Вінниччині.

До міні-трактора приєднуються фреза, плуг, культиватор, підгортач, картоплесаджалка, картоплекопач, сінокосарка, шнековий снігоприбирач і навіть пристрій для різання дров. Можна придбати навісне обладнання.

— Син приїхав у гості. Сиділи за столом. Запропонував купити міні-трактор. Кажу, дорого. Він подзвонив у фірму "Азимут". Підібрали трактор за доступною ціною. Хлопці привезли його безкоштовно, ще й навчили користуватися. Розрахувався на місці. Дали гарантію на рік. Туди входить технічне обслуговування професійними механіками. Тепер не доведеться просити сусідів зорати город, — каже 46-річний Андрій Козлюк із селища Вільшана Черкаської області.

Замовити міні-трактор можна за телефоном 0(67) 431 08 34. Працівники магазину доставлять техніку безкоштовно й підберуть найоптимальніший варіант на ваші кошти.

Детальну інформацію дізнавайтеся в магазині фірми "Азимут" за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська (колишня Островського), 69.

Зараз ви читаєте новину «Міні-трактор стає гарним помічником у господарстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути