вівторок, 04 липня 2017 05:45

Ентеронормін захищає тварин від шкідливих бактерій

  Ентеронормін — водорозчинна кормова добавка. Тварина випиває її з водою
Ентеронормін — водорозчинна кормова добавка. Тварина випиває її з водою

— Ентеронормін — це не ліки, а корисна кормова добавка. Екологічно безпечна на 100 відсотків. Вона потрібна всім тваринам, птахам та бджолам, — розповідає Олександр Мізерницький, 32 роки, з Обухівського району Київської області. Працює в ТОВ "СГП "МБС".

Свійські тварини і птахи схильні до захворювань органів травлення. У них часто розвивається дисбактеріоз, що призводить до порушення обміну речовин.

— Цією проблемою наше сімейне підприємство займається вже майже п'ять років, — говорить Мізерницький. — Почав мій батько, Олександр Михайлович. Потім підключився і я. Розробили свою формулу Ентеронорміна. Засіб дає чудові результати.

Синбіотик Ентеронормін — водорозчинна кормова добавка. Тварина випиває її з водою.

Препарат містить три культури пробіотичних бактерій та все необхідне для захисту й розвитку. Ця мікробіологічна система оздоровлює і захищає тварин, птицю та місце їхнього утримання. Нормалізує обмін речовин. Збільшує апетит.

— Комплекс корисних бактерій забезпечує відмінне самопочуття тварин і птахів. Не потрібно витрачатися на лікування. Найбільший економічний ефект наша кормова добавка дає в збереженні молодняку та продовженні продуктивного віку худоби, — стверджує Мізерницький.

Для консультації та замовлення препарату звертатися за номером все­української безкоштовної гарячої лінії 0 (800) 300 008.

Зараз ви читаєте новину «Ентеронормін захищає тварин від шкідливих бактерій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути