понеділок, 19 лютого 2018 05:01

Біопрепарат "Санекс" прочищає труби від жирів

— Зима цього року холодна і зі снігом. У лютому збільшився попит на біопрепарат "Санекс" для вигрібних ям і вуличних туалетів. Помітив, що люди перестають викликати асенізаторну машину. Адже з відходами можна впоратись і без неї, — каже 58-річний Роман ­Кальницький із міста Пустомити біля Львова.

"Санекс" купують мешканці приватних будинків та ті, хто має туалет надворі. Засіб ефективно переробляє відходи на рідину без запаху, відновлює об'єм вигрібної ями й дренаж.

— З 2015 року до нашого магазину все більше звертаються ОСББ. Купують "Санекс" для прочищення септиків і полів фільтрації, — каже консультант Тарас Оршуляк. — Також раджу засіб тим, хто живе далеко від райцентрів. Туди асенізатора неможливо викликати, та й грошей треба багато платити.

Препарат застосовують щомісяця протягом року. Ефективний за будь-якої температури.

— "Санекс Універсал" добре мати під рукою сучасним господиням. Бо хімія допоможе на короткий час, прочистить тільки малу ділянку труби. Біо­засіб "Санекс Універсал" діє протягом перших шести годин після введення розчину. Прочищає всю поверхню труби до основного стояка. Актуально, особливо під час свят, коли в кухонні стоки потрапляють залишки жирної їжі. Для профілактики пропонують "Санекс Біо Дрен", його вистачить на три місяці.

Новий біопродукт "Санекс Нейтралізатор Плісняви" позбавляє від нальоту цвілі та запобігає появі грибків у кімнатах, ванній і підвалі.

Біопрепарати "Санекс" можна придбати в супермаркетах і роздрібних магазинах, а також замовити на сайті http://t-klio.dp.ua.

Зараз ви читаєте новину «Біопрепарат "Санекс" прочищає труби від жирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути