Ексклюзиви
четвер, 25 березня 2021 05:00

"Bio Septix" полегшує життя в приватному будинку

"Bio Septix" — біопродукти канадського виробництва, що дозволять працювати вигрібній ямі без відкачувань та полегшують догляд за нею. Навесні саме час почати використання біопродуктів для вуличних туалетів, якщо раніше їх не використовували. Постійне застосування біо­препаратів "Bio Septix" дозволяє підтримувати септик у робочому стані, нейтралізувати неприємні запахи.

Продукт "Біо Дрен" із серії канадських препаратів очищує труби по всій довжині та переробляє жировий корж на поверхні септика. Біозасіб розріджує жирові пробки в трубах у випадку засмічення. Надійний та ефективний навіть у холодній воді.

Дієвими є також спреї із серії "Санекс Septix". Засіб "Animals" від запаху тварин зробить комфортним проживання з домашніми улюбленцями. Також завдяки біопродукту прибирання за улюбленцями не здаватиметься клопітким і не займатиме багато часу.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті www.t-klio.dp.ua. За телефоном 0(96) 413 68 45 вас проконсультують і запропонують оптимальний біопродукт. Замовлення на суму від 1500 грн доставлять безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «"Bio Septix" полегшує життя в приватному будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути