вівторок, 20 лютого 2018 05:50

Агропромислові компанії з 20 країн представлять свої новинки в Києві

Автор: www.freshexpo.kiev.ua
  На агровиставці у столичному Міжнородному виставковому центрі, що на метро Лівобережна,  учасники представлятимуть насіннєвий матеріал, нові ­колекції сортів і гібридів овочевих культур. Виставка триватиме з 21 до 23 лютого
На агровиставці у столичному Міжнородному виставковому центрі, що на метро Лівобережна, учасники представлятимуть насіннєвий матеріал, нові ­колекції сортів і гібридів овочевих культур. Виставка триватиме з 21 до 23 лютого

21–23 лютого у столичному Міжнародному виставковому центрі відбудуться міжнародні агропромислові виставки "Зернові технології", Agro Animal Show і "Фрукти. Овочі. Логістика". Захід пройде увосьме. Цьогоріч —під загальним об'єднувальним слоганом "Агровесна починається з міжнародних виставок".

— Для аграріїв уже стало гарною традицією розпочинати весняний польовий сезон із відвідування наших заходів, — говорить директор виставок Сергій Висоцький. — На початку нового сезону приймають ключові рішення для роботи на цілий рік. Необхідно бути в курсі всіх новинок. Сьогодні аграрний сектор України отримав новий поштовх для розвитку й вітчизняні аграрії перебувають у пошуку ефективних рішень. Наша роль і полягає в тому, щоб створити інтерактивний майданчик, де цілі ресурсних компаній і виробників агропродукції перетинаються.

Цього року виставки будуть масштабнішими. Уже підтвердили участь понад 500 компаній із 20 країн. До того ж на виставках діятимуть сім національних і дві колективні експозиції.

— 2018-го площа виставки зросла майже на 20 відсотків і становить 28 000 квадратних метрів, — продовжує Сергій Висоцький. — Представлять великі національні експозиції Австрія, Велика Британія, Данія, Нідерланди, Німеччина, Франція та Чехія.

Вузька спеціалізація кожної з них дає можливість максимально професійно продемонструвати зерновий, плодоовочевий сектор і напрями тваринництва і птахівництва.

"Зернові технології" — присвячена просуванню технічних новинок галузі. На ній представлять насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин і технології для виробництва зернової продукції.

— За минулий рік в Україні зібрали рекордний урожай зерна — майже 65 мільйонів тонн. Із них близько 44 мільйонів тонн експортували, — каже Сергій Висоцький. — Ринок насичений зернозбиральними комбайнами, елеваторні потужності зросли, але виникла проблема з логістикою. Тому на виставці покажуть широку лінійку для транспортування продукції.

У рамках виставки "Фрукти. Овочі. Логістика" експонуватимуть нові колекції сортів і гібридів овочевих культур, габаритну сільськогосподарську тех­ніку.

— Споживачі отримають усю необхідну інформацію напряму від вироб­ника. Ознайомляться з різноманіттям насіннєвого матеріалу, з новими ­колекціями сортів і гібридів овочевих культур.

Виставка Agro Animal Show представлятиме техніку й обладнання для тваринницької галузі та птахівництва, новітні науково-технічні розробки від профільних інститутів.

— Фермери дізнаються про нові ветеринарні препарати, засоби діагностики та корми. Зможуть оглянути техніку й обладнання для утримання та годування тварин, технології утилізації відходів.

Під час виставок заплановано 30 бізнес-подій за участі провідних експертів сільськогосподарської галузі та представників влади.

— Виставка — це перш за все місце зустрічі аграріїв і ресурсних компаній. Однак багато відвідувачів орієнтуються на бізнес-програму. Адже саме технології разом з інноваційними знаннями дають максимальний ефект.

Зараз ви читаєте новину «Агропромислові компанії з 20 країн представлять свої новинки в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути