— Щороку садила полуницю і мала гарний врожай. Але якось не змогла ніде купити розсади улюбленого сорту. В магазині мені порадили саджанці жимолості. Я купила, і тепер у моєму садку це найперша ягода, яку можна з'їсти, — каже 36-річна Світлана Панейко зі Старого Села біля Львова.
Перші плоди жимолості, або козолиста, дозрівають в кінці травня — на початку червня. Їсти їх можна впродовж трьох-чотирьох тижнів. Культура швидкоплідна. Дворічні рослини цвітуть і зав'язують перші плоди вже в рік посадки.
— Ягоди на смак нагадують суміш полуниці, ківі, барбарису і лохини. Мені найбільше подобається варення з жимолості. Якщо додати в пломбір, то для дітей — це найулюбленіше морозиво, — каже жінка.
— Жимолость стійка до поганих погодних умов. Щороку збираю стабільний урожай. Ягоди майже не пошкоджуються шкідниками та хворобами. А для захисту не треба використовувати хімічні препарати. Це дуже полегшує догляд і домашню роботу.
Жимолость їстівна ідеально підходить для виробництва органічної ягоди, попит на яку стабільно зростає по всій Європі і в Північній Америці.
Замовити жимолость і отримати консультацію щодо посадки можна на сайті titovchp.uaprom.net
або за телефонами: 0(99) 415 00 15, 0(63) 461 88 32, 0(67) 629 94 55.














Коментарі