Ексклюзиви
середа, 11 вересня 2019 13:48

Зникла втретє: у Києві шукають студентку

Зникла втретє: у Києві шукають студентку
Марина родом із Черкаської області. Фото із особистого архіву Ротаєнків

У Києві зникла студентка 19-річна Марина Ротаєнко. Її шукають понад тиждень.

"Донька не могла суміщати роботу з навчанням. Збиралася розрахуватися з роботи. 5 вересня ми телефонували їй кілька днів. Телефон був увімкнений, однак слухавку ніхто не брав. Згодом телефон розрядився", - каже батько Марини Віталій Ротаєнко.

Батьки обклеюють оголошеннями стовпи в районі, де жила Марина. Кажуть, що зникає не вперше. У грудні 2016-го не було кілька днів. Згодом знайшлася. Де була, не пам'ятала. Батьки не травмували її зайвими питаннями. Тепер дівчина зникла знову. Поліція знайшла її візитівку за 14 км від гуртожитку - біля станції метро Контрактова площа.

"У грудні 2016-го було не перше її зникнення. У листопаді того ж року дівчина теж зникала. Згодом сама увімкнула телефон. Теж не пам'ятала, що з нею коїлося й де вона була", - згадує начальник Тальнівської поліції Ігор Голота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доньку підрізав, а сина кинув у колодязь: чоловік розправився із дітьми

Дівчина родом із села Антонівка Тальнівського району на Черкасщині. Односельці називають родину Ротаєнків дуже порядною. Окрім Марини, мають ще й сина.

"Батьки важко працюють, утримують господарство", - розповідає місцева жителька Галина.

У Дніпрі розшукують 16-річну Марію Корольову. 9 вересня дівчина не повернулася зі школи №27, яка знаходиться в Самарському районі. Батьки зниклої розповіли, що раніше вона ніколи не тікала з дому.

Зараз ви читаєте новину «Зникла втретє: у Києві шукають студентку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути