четвер, 06 серпня 2020 09:52

Зіркового фотографа звинувачують у педофілії
8

Ім'я чоловіка, якого затримали на Полтавщині за зґвалтування 9-річної дівчинки, назвали у ЗМІ. 31-річний Валентин Василенко працював у рейтингових телешоу та знайомий із зірками українського шоубізнесу.

Як повідомили в прокуратурі Сумської області, мешканця Полтавщини обґрунтовано підозрюють у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру.

Фотографа Валентина Василенка звинувачують у згвалтуванні 9-річної дівчинки
Фото: facebook.com/valvas.pro
Фотографа Валентина Василенка звинувачують у згвалтуванні 9-річної дівчинки
Фотографа Валентина Василенка звинувачують у згвалтуванні 9-річної дівчинки
Фотографа Валентина Василенка звинувачують у згвалтуванні 9-річної дівчинки
Фотографа Валентина Василенка звинувачують у згвалтуванні 9-річної дівчинки

У суботу 1 серпня до дільничного офіцера поліції звернулась жителька Сумського району. Повідомила, що її 9-річна донька зустрічалася з дорослим чоловіком, який вчиняв з нею неприпустимі дії. Як з'ясували слідчі, дівчинка познайомилася з чоловіком у соцмережі. Після кількох днів переписки, вони домовилися про зустріч. Чоловік наполягав, щоб дівчинка нічого не розповідала батькам.

У п'ятницю 31 липня чоловік приїхав за дівчинкою на власному авто і пообіцяв зводити в Макдональдз. Відвіз на орендовану квартиру, де вчиняв з нею дії сексуального характеру, які можна кваліфікувати як зґвалтування. Після цього чоловік продовжив писати дівчині, домовляючись про наступну зустріч. На неї просив привести подружку.

Ця переписка відбувалася під контролем правоохоронців, які оперативно встановили особу чоловіка та 2 серпня за участі роти особливого призначення затримали його в Полтавській області. Правоохоронці повідомили, що 31-річний чоловік - відомий фотограф із Полтавщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандального кінопродюсера засудили до 23 років за зґвалтування

Пізніше в ЗМІ з'явилася інформація, що за зґвалтування дівчинки затримали популярного українського фотографа Валентина Василенка, який живе в місті Горішні Плавні Полтавської області.

Судячи зі світлин у соцмережах, він працював у рейтингових телешоу та знайомий з багатьма зірками українського шоубізу, а також часто подорожував за кордоном.

Користувачі соцмереж відреагували бурхливо. На адресу Василенка шлють прокльони та погрози.

Затриманому 3 серпня оголосили підозру в розбещення малолітньої та вчиненні дій сексуального характеру, пов'язаних із проникненням в тіло іншої особи. 4 серпня рішенням Ковпаківського районного суду м. Суми чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 29 вересня 2020 року без права на заставу.

Поліція встановила всіх учасників знущання з 6-річного хлопчика із Сум. Правоохоронці уперше за майже 2 тижні розповіли про хід розслідування. Йдеться про багатомісячне знущання старшокласників над дитиною на території школи. Хлопчика принижували й навіть ґвалтували, і все це знімали на відео.

Зараз ви читаєте новину «Зіркового фотографа звинувачують у педофілії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути