вівторок, 13 лютого 2018 03:35

Затримано угруповання при спробі викрасти сировину-газоконденсат
3

Зловмисники намагалися вкрасти сировину-газоконденсат
Фото: СБУ
Зловмисники намагалися вкрасти сировину-газоконденсат
Зловмисники намагалися вкрасти сировину-газоконденсат

У Полтавській області під час розкрадання сировини-газоконденсату з продуктопроводу "Полтавагазвидобування" затримані 7 членів організованого злочинного угруповання.

"Співробітники Служби безпеки України в рамках комплексу заходів щодо захисту критичної інфраструктури в енергетичній сфері не допустили розкрадання газоконденсату на території Полтавської області", - сказано в повідомленні на сторінці СБУ в Facebook.

Правоохоронці встановили, що 7 жителів Київської, Сумської та Полтавської областей за допомогою несанкціонованих врізів в магістральний продуктопровід ДП "Полтавагазвидобування" намагалися викрасти вуглеводневу сировину-газоконденсат. В СБУ підкреслили, що між представниками злочинного угруповання був чіткий розподіл "обов'язків" - спостереження, перекачування сировини і транспортування.

Оперативники спецслужби затримали зловмисників безпосередньо при спробі відбору нафтопродукту в автоцистерни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинне угрупування прикриває поліція - депутат

"Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 і ч. 1 ст. 292 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманим про підозру у вчиненні злочинів. Тривають слідчо-оперативні дії", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці викрили у столиці злочинне угрупування. Учасники злочинного угрупування отримали доступ до баз боржників деяких фінансових установ. Через фірму-прикриття вони за безцінь скуповували кредитні зобов'язання фізосіб. А після того за допомогою залякувань вимагали повернути гроші з відсотками.

Зараз ви читаєте новину «Затримано угруповання при спробі викрасти сировину-газоконденсат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути