субота, 13 січня 2018 17:29

Заарештований директор табору "Вікторія" оголосив голодування

  Суд продовжив ще на 60 днів арешт директора дитячого табору "Вікторія" Петроса Саркісяна. Фото: Odessa.net.ua
Суд продовжив ще на 60 днів арешт директора дитячого табору "Вікторія" Петроса Саркісяна. Фото: Odessa.net.ua

Суд продовжив ще на 60 днів арешт директора дитячого табору "Вікторія" Петроса Саркісяна.

У відповідь чоловік заявив, що з нього хочуть зробити "цапа відбувайла" й оголосив протестне голодування, передає Пушкинская.net.

"У 16-му й 17 роках я неодноразово звертався в інстанції з приводу укладення договорів пожежної охорони. Звертався в департамент освіти, але відповідь була одна: "Вони не перебувають у нас на балансі й ми не маємо права". Підходив в Управління капітального будівництва, але були проблеми з будівництвом, усі поспішали, оскільки їхав гарант, і в цьому поспіху сталися порушення. Але підсумок вийшов плачевним. Я розумію, легше мене посадити, ніж дійти до правди. Я вимагаю справедливості і правди", - заявив Саркісян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Все згоріло" - назвали результати експертизи пожежі в таборі "Вікторія"

Після цього суддя Роман Гончаров близько години провів у дорадчій кімнаті. Він повернувся й повідомив, що домашній арешт є недоцільним, оскільки названі прокурором ризики не відпали, а доводи захисту про невинність Саркісяна потребують перевірки. Суд продовжив утримання під вартою для директора табору на 60 діб без права внесення застави. У відповідь Саркісян заявив, що оголошує голодування.

У ніч проти 16 вересня в Одеському дитячому оздоров­чо-спортивному таборі "Вікторія" сталася пожежа. Вигорів дерев'яний корпус №5, де перебували 42 вихованці будинку творчості "Промінь" і художній керівник ансамблю "Адель" Тетяна Єгорова. Загинули 3 дівчат із кімнати №11 на 2-му поверсі — 8-річна Софія Мазур, 9-річна Анастасія Кулинич і Сніжана Арпентій, 12 років.

Зараз ви читаєте новину «Заарештований директор табору "Вікторія" оголосив голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути