пʼятниця, 30 листопада 2018 18:03

Воєнний стан скасував відкриття креативного простору "Меридіана Щедрик"

Автор: Вежа
  Воєнний стан: скасували відкриття креативного простору "Меридіана Щедрик" у Тульчині
Воєнний стан: скасували відкриття креативного простору "Меридіана Щедрик" у Тульчині

У зв'язку із введенням на Вінниччині воєнного стану перенесли урочистості з нагоди відкриття креативного простору "Меридіана Щедрик" у Тульчині.

"Ми наполегливо звернулися до організаторів цього заходу в Тульчині з проханням відтермінувати захід, або переформатувати його", - повідомив під час брифінгу голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

Організатори таки дослухались і захід перенесли на 11 січня, пишет vn.presspoint.

Щодо проведення інших святкових заходів в регіоні, зокрема, відкриття ялинки у місті Вінниці, то все має відбутися за планом. Правда, з певними корективами, з урахуванням складної суспільно-політичної ситуації.

Валерій Коровій також зазначив, що питання доцільності проведення тих чи інших масових заходів лежить скоріше не в правовому полі, а морально-етичному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усім на заздрість: у селі створили спорткомплекс, який вразив своєю розкішшю

У містечку Тульчин Вінницької області, 1 грудня планували відкрити креативний простір "Меридіан Щедрик".

Алея музичних інструментів, інтерактивна "співоча установка" - лавка Леонтовича, яка буде грати чотири чарівні мелодії композитора, гігантські мурали, які стануть новими яскравими фотозонами, сучасне освітлення пам'ятника Леонтовича та інших вуличних арт-об'єктів - всі ці атракціони покликані додати Тульчину туристичної привабливості.

Мета проекту - відродити славу Тульчина як всесвітньої столиці "Щедрика", сприяти популяризації творчості Леонтовича. місто могло б отримати можливість залучення грантової підтримки для реставрації Палацу Потоцьких. За п'ять місяців існування "Леонтович Арт Квартал" став улюбленим місцем мешканців міста, туристів і навіть молодят, які приїжджають сюди на фотосесії з довколишніх сіл і міст.

Зараз ви читаєте новину «Воєнний стан скасував відкриття креативного простору "Меридіана Щедрик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути