вівторок, 11 квітня 2017 12:17

Відкрили найбільший в Україні завод із виробництва димохідних систем

10 квітня у селі Сокільники на Львівщині відкрили новий завод ДИМКОМ. На підприємстві виготовлятимуть димохідні системи з нержавіючої сталі. У проект вклали 5 млн грн інвестицій. Повідомляє відділ інвестиційної діяльності ЛОДА.

ДИМКОМ - найбільше в Західній Україні підприємство такого профілю. Площа заводу 4000 кв. м. Це виробничі та складські приміщення. Там планують виробляти понад 10 тис. м димохідних труб та елементів на місяць.

Автор: lvivexpres.com
 

"Це найсучасніше підприємство з виробництва димовентиляційних каналів на території України, яке працює не лише для ринку нашої держави, а й вироблятиме продукцію для експорту", – сказав голова ЛОДА Олег Синютка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запустили єдине в Україні виробництво матрацної тканини

Зараз на підприємстві працює більше 40-ка людей. У планах - впровадження інвестицій у розмірі не менше 10 млн грн та створення додаткових робочих місць.

Автор: zaxid.net
 

Продукція ДИМКОМ – це більше10 тисяч найменувань одностінних і двостінних (термоізольованих) елементів димоходів, виготовлених з нержавіючої сталі. Виготовлятимуть елементи димоходів для побутових потреб з діаметром від 80 мм до 200 мм і для промислових опалювальних приладів діаметром до 600 мм. Також елементи для систем колективних димоходів багатоквартирних жилих будівель. У майбутньому планують запустити лінію з виготовлення систем вентиляції та розширити діапазон використовуваних матеріалів.

У Дніпрі незабаром з'явиться сучасна сміттєсортувальна лінія. Цим проектом займається британська компанія "Фарстон".

Зараз ви читаєте новину «Відкрили найбільший в Україні завод із виробництва димохідних систем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути