вівторок, 20 червня 2017 12:26

Валентин Резніченко: понад 25 шкіл Дніпропетровщини кардинально реконструюють

Валентин Резніченко: понад 25 шкіл Дніпропетровщини кардинально реконструюють
Дніпропетровська ОДА розробляє концепцію внутрішнього оздоблення навчальних закладів

Понад 25 шкіл Дніпропетровської області будуть повністю реконструйовані, як зовні, так і всередині.

Про це заявив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

"У 2017 році проводиться зовнішня реконструкція 25 шкіл. У наступному році будемо проводити реконструкцію цих та інших шкіл всередині. Ми розробляємо концепцію внутрішнього оздоблення навчальних закладів, в якій детально описаний та візуалізований кожен елемент. Ця концепція буде застосовуватися до кожної конкретної школи під час внутрішньої реконструкції", - зазначив Резніченко.

За словами голови ОДА, в навчальних класах буде нормальна акустика, можливість встановити проектор, тканинні ролети замість штор, столи підвищеної зносостійкості з HPL-панелей, наливна підлога, а також стіни у вигляді панелей, на яких можна буде писати маркером та вішати будь-які малюнки і оголошення.

"Ми також плануємо створити колірну навігацію - кожен кабінет в залежності від предмета отримає свій колір. У таких школах все буде просто, але при цьому сучасно, відкрито та акуратно", - заявив Резніченко.

Як раніше заявляв голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, зростання регіональних соціально-економічних показників на Дніпропетровщині є одним з реальних результатів процесу децентралізації в країні.

"Ми реалізуємо ініціативи Президента Петра Порошенка, що стосуються процесів децентралізації в державі, демонструючи на конкретних справах наскільки розширилися можливості для місцевих громад", - зазначив Валентин Резніченко.

Зараз ви читаєте новину «Валентин Резніченко: понад 25 шкіл Дніпропетровщини кардинально реконструюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути