Ексклюзиви
субота, 17 липня 2021 19:15

В Україні пік цвітіння мальовничої фотозони: "лавандові" кадри показали в мережі
5

На одному із найбільших лавандових полів України настав пік цвітіння. Мальовнича ділянка розташована у селі Стрілки Самборського району на Львівщині - у парку "Казкові поля".

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Фото: loda.gov.ua

"Період квітування є коротким, зазвичай триває приблизно тижні – залежно від погодних умов. Окрім лаванди, тут зараз також масово цвітуть троянди та починають квітнути гортензії, період цвітіння яких – серпень", – йдеться у повідомлені.

"Казкові поля" ще задовго до свого відкриття в середині червня викликали небувале зацікавлення у представників туристичного бізнесу регіону, розповів керівник управління туризму та курортів Львівської ОДА Тарас Лозинський.

"Закликаємо усіх шанувальників мандрівок відвідати цю місцину, адже це єдиний час у році для найкращих "лавандових" світлин", – додав Лозинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ботанічний сад потопає у трояндах: яскраві фото

У Києві на озері місцеві жителі виростили різнобарвні лілії. Чарівні фото водяних квітів поширили у місцевій спільноті. Кияни в захваті від лілій. Дякують жінкам за красу. якою "не можуть намилуватися".

Зараз ви читаєте новину «В Україні пік цвітіння мальовничої фотозони: "лавандові" кадри показали в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути