середа, 26 листопада 2014 18:59

У сауні розкішного вінницького маєтку згорів чоловік
3

Фото: фото надане МНС у Вінницькій області

Сьогодні вранці у Вінниці горів триповерховий житловий будинок по вулиці Лермонтова. Пожежа виникла о п'ятій ранку. Запалала сауна з басейном на цокольному поверсі. Згорів 37-річний чоловік з Хмельницького.

На місце пожежі відразу приїхали рятувальники. Менш, ніж за годину вони погасили полум'я. Міліція заявляє, в тому будинку розміщувався реабілітаційний центр для нарко- та алко-залежних людей. Пацієнти з Тульчина, Хмільника, Вінниці, Київщини, Одещини та Черкащини. Їм до 45 років. Наймолодшому — 17. Він із Вінниці.

"Трьох госпіталізували до лікарні з опіками. Вистрибнули з вікна аби врятуватись від вогню. В результаті ще й отримали переломи рук, ніг та порізи, - каже керівник прес-центру обласної міліції Анна Олійник.

Медичну допомогу надавали лікарі сімох "швидких". У приміщенні знаходилось 24 людини. Шестеро надихались димом. Їх відвезли до міських лікарень. Двоє з них — у реанімації. Серед постраждалих — троє жінок.

"Ми не маємо інформації про цей реабілітаційний центр. На обліку його немає, тим більше по вулиці Лермонтова. Може прикривались цією назвою, а насправді було щось інше" — каже перший заступник обласного департаменту соціальної політики Наталія Паламарчук.

Стало відомо, що у будівлі насправді розміщувався приватний готель.

"Реабілітаційних центрів такого спрямування в структурі закладів охорони здоров'я на обліку не має. Це заклад — приватний. Ліцензії на медичну практику вони не мають. Їхню діяльність має перевірити міліція" - каже директор обласного департаменту охорони здоров'я Тетяна Бабій.

Правоохоронці поки встановлюють причини пожежі. За попередніми висновками, приміщення загорілось через коротке замикання електропроводки. Винуватця пожежі можуть позбавити волі на вісім років.

Зараз ви читаєте новину «У сауні розкішного вінницького маєтку згорів чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути