понеділок, 27 травня 2019 10:46

У Полтаві СБУ запровадить особливий режим

У Полтаві СБУ запровадить особливий режим
У Полтаві СБУ проведе антитерористичні навчання. Фото: facebook

28-30 травня СБУ проводитиме планове антитерористичне тактико-спеціальне навчання в Полтаві та в Полтавському районі. На деяких територіях запровадять особливий режим.

Про це повідомили в управління СБУ Полтавської області.

Навчальні завдання силовики відпрацьовуватимуть в умовах, наближених до реальних. Задіють спецтехніку та озброєних правоохоронців.

Мешканців міста та району попередили, що на окремих територіях тимчасово запровадять особливий режим пересування людей і транспортних засобів.

Населення закликали зберігати спокій у зв'язку з імовірним зосередженням військових і спецпризначенців. Громадян просять належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців: перевірку документів, які посвідчують особу, огляд особистих речей, тимчасове обмеження або заборону руху транспортних засобів і пішоходів. У прес-службі СБУ наголосили, що всі ці дії відбуватимуться у рамках чинного законодавства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із академії в Полтаві евакуювали людей (оновлено)

У випадку виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб і транспортних засобів громадян просять невідкладно повідомити про це на гарячу лінію управління СБУ в Полтавській області (0532) 511 838, (068) 858 03 13 або гарячу лінію поліції 102.

24 травня вранці в офісній будівлі в центрі Полтави 29-річний іноземець завдав тілесних ушкоджень 22-річній жінці. У нього вилучили предмети, схожі на пістолет та гранату, а також заборонені психотропні пігулки.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві СБУ запровадить особливий режим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути