середа, 08 квітня 2020 13:09

В однокласниці мера виявили коронавірус

В однокласниці мера виявили коронавірус
на Черкащині найбільше хворих у Кам'янці

У Лисянці Черкаської області з'явилася ще одна хвора на коронавірусну інфекцію. Позитивний тест здала 45-річна працівниця Ощадбанку.

– Дійсно, в жінки підтвердили коронавірус, – розповідає селищний голова Лисянки Юрій Корнієнко. – Я щойно спілкувався із головним лікарем. Зараз будемо встановлювати коло осіб, з якими вона спілкувалася. В першу чергу обстежимо її родину. Жінка за кордон не виїжджала, з іноземцями не спілкувалася, але в березні гостювала в Львівській області. Стан її здоров'я – задовільний.

Жінка за кордон не виїжджала, з іноземцями не спілкувалася

Місцевий житель Олексій каже, що у захворілої невелика родина.

– З першим чоловіком вона розлучилася, зараз живе з іншим. Має сина і стареньку матір. Працювала у відділенні Ощадбанку. А років із 10 тому була оператором комп'ютерного набору в місцевій газеті "Понад Тікичем". У школі вчилася в одному класі із нинішнім міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні від коронавірусу помер американець

У Лисянському районі це вже другий офіційно підтверджений випадок захворювання. Раніше коронавірус виявили в селі Чаплинка в 24-річного чоловіка, який повернувся з-за кордону. Зараз він почуває себе значно краще і за свідченням лікарів одужує. всього на Черкащині – 80 хворих.

Зараз ви читаєте новину «В однокласниці мера виявили коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути