Ексклюзиви
середа, 14 лютого 2018 22:14

У НАБУ "втратили" повідомлення про те, що мер Одеси летить в Україну для участі в слідчих заходах (фотопідтвердження) - адвокат Труханова

У НАБУ проігнорували офіційний лист адвоката, в якому повідомлявся час прильоту Геннадія Труханова до Києва і прибуття його в офіс антикорупційного бюро.

Як повідомив адвокат Олександр Лисак, вчора, 13 лютого, ним особисто було подано повідомлення в НАБУ про те, що 14 лютого мер Одеси Геннадій Труханов прибуде до Києва і відразу ж попрямує до антикорупційного бюро для участі в слідчих заходах, передає odessa.online.

У документі повідомлялося, що, дізнавшись про те, що в Одеську міськраду передано повідомлення про підозру його в скоєнні кримінального правопорушення, Геннадій Труханов прийняв рішення перервати відрядження і "прибути в Україну з метою проведення необхідних слідчих дій, необхідного захисту своїх інтересів, а також припинення будь-яких спекуляцій на тему ухилення від органу досудового розслідування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу Труханова пов'язали з гучними прізвищами

У документі вказані номер рейсу, точна дата і час прибуття літака, на якому прилітає мер Одеси в аеропорт "Бориспіль".

Проте, як повідомив адвокат, співробітники НАБУ проігнорували дане повідомлення і застосували примусові заходи, в яких не було ніякої необхідності. Мало того, на даний момент в антикорупційному бюро заявляють, що ніякого листа з повідомленням не отримували. У той же час на документі стоять входять реквізити НАБУ від 13 лютого поточного року.

Автор: odessa.online
  Лист адвоката Труханова
Лист адвоката Труханова
Зараз ви читаєте новину «У НАБУ "втратили" повідомлення про те, що мер Одеси летить в Україну для участі в слідчих заходах (фотопідтвердження) - адвокат Труханова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути