пʼятниця, 06 жовтня 2017 16:18

У міськраді Черкас силовики з автоматами проводять обшуки

У міськраді Черкас силовики з автоматами проводять обшуки
Співробітники Департаменту захисту економіки Нацполіції прийшли зранку і заблокували поверх, де знаходиться департамент архітектури та містобудування. Фото: ВІККА

Сьогодні поліція влаштувала обшуки у кабінетах мерії Черкас. Співробітники Департаменту захисту економіки Нацполіції прийшли зранку і заблокували поверх, де знаходиться департамент архітектури та містобудування.

Правоохоронці вилучають документи, пише "ВІККА".

"Силовики з автоматами перекрили вихід та не впускають нікого на територію департаменту", – написав журналіст Вадим Комаров у Facebook. Також виклав відео.

У прес-службі обласної поліції повідомили, що працівники Департаменту захисту економіки спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції проводять обшуки у межах відкритого кримінального провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівську міськраду обшукує СБУ

"Наскільки мені відомо, обшуки пов'язані із заявами про вкладання плитки у Черкасах та незаконним будівництвом у місті. Ми ж не в цирку. Ми всі документи готові надати. Навіть просимо - вилучіть всі документи для перевірки", - сказав provce.ck.ua міський голова Анатолій Бондаренко.

28 вересня у Черкасах вбили депутата міської ради Михайла Бінусова. 22 вересня був призначений виконуючим обов'язки директора департаменту ЖКК Черкаської міської ради. Був там заступником. Перевівся в департамент ЖКК з посади радника міського голови.

Зараз ви читаєте новину «У міськраді Черкас силовики з автоматами проводять обшуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі