середа, 25 квітня 2018 14:31

У Дніпропетровській області будуть реконструйовані всі опорні та основні школи - Голик

  Радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик розповів про реконструкцію шкіл області
Радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик розповів про реконструкцію шкіл області

Юрій Голик, радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, повідомив, що керівництво області реконструює всі без винятку школи.

"Сьогодні на селекторній нараді областей з Міністерствами регіонального розвитку та освіти говорили про реконструкцію шкіл. На відео, яке було показане всім керівникам міністерств та областей, було п'ять шкіл, з них три з Дніпропетровської області. Але це лише початок", - заявив Голик.

Він нагадав, що реконструкція шкіл у Дніпропетровській області передбачає капітальний ремонт, після якого залишаються лише стіни, все інше перебудовується за сучасними технологіями з урахуванням енергозбереження, створення сучасних умов для навчання, а також умов для дітей з обмеженими можливостями (інклюзивна освіта).

У своєму Facebook радник продемонстрував проект реконструкції однієї зі шкіл - Божедарівської Криничанського району Дніпропетровської області. Всі роботи будуть завершені вже наступного року.

  Божедарівська школа зараз
Божедарівська школа зараз
  Божедарівська школа після реконструкції
Божедарівська школа після реконструкції

За словами Голика, зараз у Дніпропетровській області реконструюються одночасно більше 20 шкіл. За минулі три роки в області було відремонтовано 70 шкіл.

"Все це стало можливим в результаті ініційованої президентом Петром Порошенком децентралізації. Регіони отримали достатньо коштів й свободи дій, щоб реалізувати основні соціально-економічні проекти в кожній області. Ми зосередились на дорогах, медичних і освітніх установах. Результати нашої роботи, як команди Порошенка, вже можна побачити на власні очі", - зазначив радник дніпропетровського губернатора.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровській області будуть реконструйовані всі опорні та основні школи - Голик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути