вівторок, 03 грудня 2019 14:05

У Черкасах випав перший сніг: казкові фото зими
8

У Черкасах випав перший сніг
Фото: typical.cherkassy/Тетяна Надоложко
У Черкасах випав перший сніг
У Черкасах випав перший сніг
У Черкасах випав перший сніг
У Черкасах випав перший сніг

Учора на Черкащині випав перший сніг. Багато місцевих із нетерпінням чекали на прихід справжньої зими, тому з радістю ділилися новими світлинами у соцмережах.

Негода розпочалася близько 18.00. Снігом швидко вкрило дороги, дерева, будинки і автомобілі. Люди гуляли вулицями, ліпили сніговиків.

А от комунальникам лише додалося роботи. Ввечері та зранку вони розчищали дороги та тротуари для безпеки водіїв та пішоходів.

"Друзі, на фото люди, працю яких ви не бачите, але відчуваєте щодня, давайте подякуємо їм за щоденну роботу!", - зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли припиняться снігопади

Проте радіти першому снігу черкащани будуть не довго. До кінця тижня синоптики не прогнозують негоди, натомість температура повітря вдень прогріється до +5 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до -2.

Перший сніг цього року в Україні випав ввечері 2 грудня. Він вже встиг спричинити надзвичайні ситуації на дорогах. На трасах сталися ДТП, машини зупинились в заторах і застрягли в снігу. Люди діляться відео з пригодами в соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах випав перший сніг: казкові фото зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути