вівторок, 22 серпня 2017 16:21

Українське ноу-хау: асфальт поклали прямо на землю
9

У Миколаєві дорожники провели роботи з капітального ремонту на вул. Флотській у мікрорайоні "Соляні", просто поклавши асфальт поверх землі.

Фотографії процесу укладання асфальту на вулиці, де раніше асфальту ніколи не було, опублікував місцевий Олександр Іваненко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Робочі просто висипали асфальт на землю та утрамбували його. Навіть це зробили неохайно і нерівно.

Дорожники кладуть асфальт прямо на землю
Фото: Alexandr Ivanenko
Дорожники кладуть асфальт прямо на землю
Дорожники кладуть асфальт прямо на землю
Дорожники кладуть асфальт прямо на землю
Дорожники кладуть асфальт прямо на землю

"Радість у Миколаєві! Роблять дорогу в Соляних! Шматочок, де живуть і прості, і дуже непрості жителі нашого міста! Але без але не буває, коли бачиш, як, хто, чому і за якою технологією! Яку ще європейську асоціацію або пакт про європейський принцип "Не кради!" треба підписати, щоб не бачити, як стелять просто в пил, тонко і тупо", - написав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін просить виділити на ремонт доріг 1 млрд грн

Згідно з інформацією системи електронних закупівель ProZorro, роботи з капітального ремонту на вул. Флотській виконувало миколаївське ТОВ "Дельта-Ойл" за договором з адміністрацією Центрального району, підписаним 11 серпня поточного року. За такий ремонт загальною площею 3191 кв. м адміністрація обіцяє заплатити фірмі 950 450 грн з бюджету Миколаєва.

22 серпня глава адміністрації Центрального району Миколаєва Олександр Береза спільно з інспектором державного технагляду Світланою Царюк і підрядником оглянули роботи, пише ПН.

"Ще підрізатимуть край. У нас є деякі зауваження. Трошки ями ще усунемо", - розповідає представник підрядника.

За якістю українські дороги посіли 137 місце серед 144 країн світу. Рейтинг склала організація The World Economic Forum. Фахівці організації вивчили стан трас у 144 країнах світу. Оцінювали їх за 7-бальною шкалою. На останніх місцях - Монголія, Гвінея, Румунія і Гаїті. Торік Україна була 134-ю в рейтингу The World Economic Forum, проте тоді експерти досліджували лише 138 країн.

Зараз ви читаєте новину «Українське ноу-хау: асфальт поклали прямо на землю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути