Ексклюзиви
вівторок, 26 червня 2018 07:33

У школах Львова скликають батьківські збори через напади на ромів

У школах Львова скликають батьківські збори через напади на ромів

"26 червня о 09.00 год. відбудуться наради керівників навчальних закладів міста Львова по районах. Начальники відділів проведуть такі наради з керівниками навчальних закладів за участі практичних психологів, а вкінці дня керівники навчальних закладах проведуть батьківські збори у всіх школах міста Львова щодо ситуації, яка склалася за участі неповнолітніх", - сказала Галина Слічна, директорка департаменту гуманітарної політики ЛМР. Повідомляє прес-служба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото організатора нападу на табір ромів

Управління освіти Львівської міської ради скерувало доручення на усі районні відділи освіти, щодо проведення загальношкільних збори для батьків учнів 9−11 класів міста Львова. Щоб застерегти увагу батьків на тому, аби вони слідкували, де їхні діти перебувають у вечірній час, з ким спілкуються, у яких соцмережах знаходяться, які секції відвідують.

23 червня близько опівночі група людей у масках розгромила табір ромів у Львові, які приїхали із села Баркасове Мукачівського району Закарпаття. У таборі були 10 дорослих, серед яких - вагітна жінка та 4 дітей. На неї також напали. 24-річний Давид Пап загинув, ще 3 отримали поранення. З них найбільше дісталося 19-річному Рачу Папу – він отримав 5 ударів ножем у груди і руку. Зараз перебуває в лікарні. Його стан стабільний. Постраждалих 30-річну жінку та її 10-річного брата після надання допомоги відпустили.

Зараз ви читаєте новину «У школах Львова скликають батьківські збори через напади на ромів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути