неділя, 06 квітня 2014 00:49

У Полтаві запрацює центр моніторингу проявів корупції

У Полтаві запрацює центр моніторингу проявів корупції
Фото: nikorupciji.org

Очільник громадського руху "Злом стереотипів" Олександр Коба заявив, що ця організація створена з метою моніторингу корупційних схем в Україні.

Про це він розповів в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Ми від своєї організації "Злам стереотипів" запускаємо в Полтаві центр незалежного моніторингу, який буде створений не під вибори, як громадські організації зараз роблять, а працюватиме постійно", - сказав Коба.

Активіст також додав, що в облцентрі запустять гарячу лінію, на яку зможуть дзвонити всі полтавці з приводу будь-яких порушень.

"Паралельно з цим буде створено сайт, де ця інформація розміщуватиметься і передаватиметься в Київ для детального розгляду", - додав Коба.

Крім того, з наступного тижня ініціатор руху "Злом стереотипів" планує здійснити низку зустрічей зі студентами та викладачами області.

"Ми повинні формувати новий бренд, який пов'язаний з тим, що людина, яка бере хабар, бере відкат, він сам для себе, певним чином для майбутнього покоління риє яму", - резюмував громадський діяч.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві запрацює центр моніторингу проявів корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути