вівторок, 17 січня 2017 20:08

Топові бізнес-експерти з'їдуться до Львова консультувати підприємців та стартаперів

Топові бізнес-експерти з'їдуться до Львова консультувати підприємців та стартаперів

18-19 лютого 2017 року в комплексі "Арена Львів" відбудеться Ukrainian Business Marathon за участі топових експертів в бізнес-індустрії.

Ukrainian Business Marathon будуть проводити у Львові вперше. Це бізнес-подія нового формату, яка надасть можливість власникам бізнесу, підприємцям, топ-менеджерам, інвесторам, стартаперам та іншим учасникам перейняти віковий досвід провідних експертів в бізнес-сфері та вдосконалити власну справу.

"14 спікерів, серед яких Микола Сапсан, Ігор Граф, Рената Чучмай, Євген Василенко Володимир Поліщук, розберуть ваш бізнес до атомів і нададуть результативні практичні поради.Протягом двох днів спікери буду ділитися знаннями та досвідом у концентрованому форматі. Ви будете інтенсивно працювати і прокачуватися по всім основним темам бізнесу, отримаєте безліч ідей для бізнес-прориву!" - зазначають організатори.

Програма заходу складається з шести секторів – "Психологія", "Продукт", "Фінансове управління і планування", "Маркетинг і збут", "Бізнес-процеси. Автоматизація" і "Команда".

Унікальним елементом марафону є бізнес-гра, протягом якої учасники зможуть на практиці проявити свої бізнес-навички, удосконалити їх і в нагороду отримати цінні призи. Серед яких путівки на подорожі за кордон.

Зараз ви читаєте новину «Топові бізнес-експерти з'їдуться до Львова консультувати підприємців та стартаперів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути