Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 15:13

Створили зручний мобільний додаток для жителів багатоповерхівок

Автор: vmr.gov.ua
  Айтішники Бронюка створили зручний мобільний додаток для жителів багатоповерхівок
Айтішники Бронюка створили зручний мобільний додаток для жителів багатоповерхівок

Сьогодні у Вінниці презентували мобільний додаток для ОСББ. Він дозволить об'єднати максимальну кількість мешканців аби вирішувати безліч питань свого будинку і території навколо нього.

Вже не потрібно проводити загальні збори мешканців. Достатньо провести онлайн-голосування.

"Не треба чекати, що звідкись прийде добрий дядько чи тітка і все зробить за тебе. Зміни потрібно починати із себе. Не раз пересвідчувався, що тільки такий підхід реально працює. Сьогодні є можливість створювати й успішно втілювати у життя потрібні та важливі соціальні проекти. Безкоштовний онлайн-функціонал OCBB.UA – один з них презентуємо його Україні", – сказав Віктор Бронюк.

Автор: Тетяна САРАХАН
  Айтішники Бронюка створили зручний мобільний додаток для жителів багатоповерхівок
Айтішники Бронюка створили зручний мобільний додаток для жителів багатоповерхівок

На мобільному додатку передбачили контроль фінансових питань, онлайн-оплати комунальних платежів до інформації про корисні послуги та події.

"Ми розробили додаток таким чином, щоб люди мали доступ до всієї фінансової звітності та онлайн-голосувань. Їх механізм налагоджений так, що у 90 % питань головам ОСББ не потрібно буде збирати підписи, - пояснює автор проекту Дмитро Дідик. - Завдяки технології майбутнього блокчейн, є 100-відсоткова гарантія, що не буде підроблено даних голосування. Кожна квартира буде проходити мінімальну верифікацію, яка буде ідентифікувати власника квартири. То ж онлайн-голосування матиме юридичну силу. Це дійсно можна назвати революцією у сфері управління багатоквартирними будинками. Додаток економить час і головам ОСББ, і самим мешканцям".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили мобільний додаток, який виманює гроші у користувачів

Завантажити додаток у Play Market можуть лише вінничани, ним уже користуються близько 50 будинків Вінниці. Пізніше ним зможуть користуватися в інших регіонах України.

Міністерство закордонних справ України створило зручний і практичний додаток для подорожуючих "Друг". Він допоможе українцям краще орієнтуватися за кордоном"Друг" буде попереджати про можливі небезпеки, які були чи можуть статися в країні.

Зараз ви читаєте новину «Створили зручний мобільний додаток для жителів багатоповерхівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути