Ексклюзиви
понеділок, 24 червня 2019 17:44

Пройде Міжнародний фестиваль архітектури та мистецтв "Вежа"

Пройде Міжнародний фестиваль архітектури та мистецтв "Вежа"
У Львові пройде фестиваль архітектури. Фото: Facebook.

У Львові із 27 червня до 3 липня відбудеться Міжнародний фестиваль архітектури та мистецтв "Вежа".

Цьогоріч Фестиваль присвячений темі пошуку конструктивного діалогу поміж мистецтвами. В його рамках пройдуть заходи приурочені 140-річчю Казимира Малевича, 100-річчю з дня смерті Івана Левинського та дискусія на тему "Місто і Спадщина".

Також проведуть архітектурний кінофестиваль конкурс-перегляд архітектурних відеопрезентацій від провідних архітекторів України, інтелектуальні круглі столи, виставки кращих дипломних проектів архітектурних навчальних закладів Львова і художніх інсталяцій мистецьких інституцій міста, проектний семінар макетний ворк-шоп, архітектурні квести по Львову, авторські лекції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козацький фестиваль пройде на енергії сонця

"Пройдуть екскурсії новобудовами Львова, святкування дня Архітектури України з великим мистецьким заходом на відкритій сцені біля Порохової вежі робота журі та оголошення результатів Всеукраїнського архітектурного конкурсу "Премія Національної спілки архітекторів України" та багато інших цікавих подій", -каже голова Львівської обласної організації Національної спілки архітекторів України Богдан Гой.

Фестиваль "Вежа" вперше відбувся минулого року і був присвячений 110-річчю від часу створення першого громадського об'єднання архітекторів у нашому місті.

У Львові презентували наймасштабніший мистецький виставковий проект року "Ангели". Організатори проекту - Арт-центр Павла Гудімова "Я Галерея" та Львівська національна галерея мистецтв імені Бориса Возницького.

Зараз ви читаєте новину «Пройде Міжнародний фестиваль архітектури та мистецтв "Вежа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути