Ексклюзиви
понеділок, 24 червня 2019 17:34

Козацький фестиваль пройде на енергії сонця

Козацький фестиваль пройде на енергії сонця
В Ізмаїлі Одеської області відбудеться рок-фестиваль "Дунайська Січ". Фото: Ольга Стельмашевська

28-29 червня в Ізмаїлі Одеської області відбудеться рок-фестиваль "Дунайська Січ". Уперше в Україні пройде музичне свято, що працює тільки на енергії сонячних батарей.

Цьогоріч на фестивалі буде 2 сцени – "Головна" з Віталієм Кириченком і "Набережна" з Сергієм Файфурою.

Відбудеться презентація проекту "АРТерія" Дмитра Лазуткіна та Бориса Севастьянова.

Цікавинкою 1-ї сцени фестивалю стане День Sympho Rock - спільні виступи повного складу Національного академічного оркестру народних інструментів України НАОНІ Оrchestra з рок-гуртами Kozak System, "Тінь Сонця", TaRuta і "Друже Музико".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мені кричали: "Васю, тікай зі сцени, порвуть"

Хедлайнером 2-го фестивального дня стане The Hardkiss. З Болгарії в Ізмаїл завітає здивувати "Епізод", а з Білорусі - фольк-метал гурт Znich.

Фестиваль дає можливість заявити про себе й молодим музикантам. Ними стали київський гурт "Спека"", гурт "Толока" з Кам'янця-Подільського, етно-рок гурт з Харківщини "Яри", столичний поп-рок гурт More Neba.

По закінченню "Дунайської Січі" учасники фестивалю вирушають із концертами у військові гарнізони ЗСУ - у Болград, Рені, Кілію та Вилкове.

Як пройшов минулорічний фестиваль "Дунайська Січ" писала Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Козацький фестиваль пройде на енергії сонця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі