субота, 10 жовтня 2015 21:05

Поштову марку "Анна та Марія Музичук – чемпіонки світу з шахів" погасили у Львові
19

Фото: Ярослав Тимчишин

10 жовтня у Львівському будинку вчених пройшла урочиста церемонія погашення поштової марки "Анна та Марія Музичук – чемпіонки світу з шахів". Подія відбулась у рамках XIV Національної філателістичної виставки з міжнародною участю "Укрфілексп 2015". Участь у церемонії взяв голова Львівської обласної ради Петро Колодій та батько і тренер чемпіонок Олег Музичук.

Олег Музичук розповів, що його доньки не змогли приїхати на церемонію, бо на даний час перебувають у Монако, на одному з найпрестижніших шахових турнірів. Там почалася перша серія турнірів гран-прі. Але обидві доньки дуже просили його прийти і виступити на такому важливому заході.

"Коли надійшла пропозиція від "Укрпошти", щоб випустити таку марку, ми з радістю погодилися. Для спортсменів, і для шахістів зокрема, дуже важливо, як тебе сприймають на батьківщині, дуже важлива суспільна думка. Тому надзвичайно приємні такі заходи, вони надихають. Погашення марки ми теж сприймаємо, як суспільне визнання. Це надасть дівчатам ще більше сил та енергії, щоб і надалі прославляти нашу державу на найпрестижніших змаганнях світу",- зазначив Олег Музичук.

XIV Національну філателістичну виставку з міжнародною участю "Укрфілексп 2015", що цими днями проходила у Львові, приурочили до Всесвітнього дня пошти. У виставці взяли участь близько 120 колекціонерів з України та 20 представників з Польщі, Румунії, Чехії, Словаччини, Вірменії, Білорусі та інших країн.

Зараз ви читаєте новину «Поштову марку "Анна та Марія Музичук – чемпіонки світу з шахів" погасили у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути