середа, 08 грудня 2021 14:14

Полтавський ГЗК вручив годинники морським піхотинцям ЗСУ

Полтавський ГЗК вручив годинники морським піхотинцям ЗСУ
Годинники військовослужбовцям вручив керівник ГО "Серця кіборгів" В'ячеслав Рубель. Фото: ferrexpo.com

З нагоди Дня Збройних сил України благодійний фонд Полтавського гірничо-збагачувального комбінату (ПГЗК, Ferrexpo Poltava Mining, FPM, що входить в групу Ferrexpo), привітав військовослужбовців морської піхоти та передав їм пам'ятні тактичні годинники.

"Ми зворушені увагою й дуже вдячні компанії Ferrexpo за такі цінні, пам'ятні й функціональні подарунки. Благодійний фонд ПГЗК давно опікується військовослужбовцями, і це не перша відзнака від групи Ferrexpo та її основного акціонера Костянтина Жеваго, який не залишається осторонь наших прохань і завжди приходить на допомогу", - зазначив генерал-лейтенант Юрій Содоль, командувач морської піхоти України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Ferrexpo знову забезпечила медиків Горішніх Плавнів необхідними медикаментами

Годинники військовослужбовцям вручив керівник ГО "Серця кіборгів" В'ячеслав Рубель.

"30 найкращих воїнів-морських піхотинців нагороджено за сумлінне виконання своїх обов'язків та службу Україні. Для мене велика честь особисто привітати морпіхів. Я дуже вдячний благодійному фонду Полтавського ГЗК, завдяки фінансовій підтримці якого наші ветерани війни, яка, на жаль, досі триває, та діючі військовослужбовці відчувають турботу про себе не лише на свята, а й щодень", - повідомив Рубель.

Благодійний фонд ПГЗК щиро вітає всіх захисників та захисниць нашої країни з Днем Збройних сил України та бажає міцного здоров'я, щастя, злагоди та мирного неба над єдиною Україною.

"Ми вдячні кожному й кожній за можливість жити у вільній та незалежній країні, за те, що ви завжди захищаєте нас та наших дітей. Ми й надалі допомагатимемо вам нести вашу надзвичайно складну та важливу службу", - додав директор благодійного фонду Полтавського ГЗК В'ячеслав Мінязєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Ferrexpo за дев'ять місяців 2021 року сплатила понад 6,6 млрд грн податків і зборів

Ferrexpo – швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво та експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовуються у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи – Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. 2020 року компанія виробила 11,2 мільйона тонн залізорудних окатків. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com.

Зараз ви читаєте новину «Полтавський ГЗК вручив годинники морським піхотинцям ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути