пʼятниця, 24 липня 2020 13:52

Під час затримання полтавського терориста на поліціянта наїхала машина

Під час затримання полтавського терориста на поліціянта наїхала машина
Під час спроби затримання зловмисника травмувався правоохоронець. Фото: rt.pl.ua

Під час спроби затримання полтавського терориста Романа Скрипника один із працівників полтавської поліції отримав тілесні ушкодження.

Правоохоронця госпіталізували з травмою ноги, повідомили в Департаменті цивільного захисту населення та охоронної роботи Полтавської ОДА.

"23 липня до 1-ї міської клінічної лікарні міста Полтави з діагнозом: перелом кістки правої стопи госпіталізовано громадянина Ш. 1992 року народження, працівника Полтавського відділу поліції ГУНП в Полтавській області. Травми потерпілий отримав під час виконання трудових обов'язків внаслідок наїзду на нього автомобіля. Стан здоров'я чоловіка - середньої тяжкості", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві автокрадій узяв у заручники поліцейського і погрожує гранатою

Правоохоронця до лікарні забрали машиною швидкої допомоги з вулиці Остапа Вишні в Полтаві. Там правохоронці намагалися затримати 32-річного Романа Скрипника. Подробиць обставин отримання поліцейським травми не повідомляють.

Винагороду за інформацію, яка допоможе затримати полтавського терориста Романа Скрипника, оголосили в поліції Полтавської області.

Пошуки полтавського нападника 32-річного Романа Скрипника, який у четвер під загрозою вибуху гранати взяв у заручники поліцейського, не припинялися навіть уночі.

До пошуків долучили всі силові структури - працівників патрульної та Національної поліції, Національної гвардії та Служби безпеки України, кінологів, вибухотехніків. Задіяли авіацію.

Зараз ви читаєте новину «Під час затримання полтавського терориста на поліціянта наїхала машина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути