Ексклюзиви
пʼятниця, 04 жовтня 2013 12:41

На Львівському ярмарку виробників закликають купувати лише місцеві товари
6

Фото: Фото: Ольга Швед

З 3 і до 7 жовтня у Львові триває п'ята виставка-ярмарок "Львівський товаровиробник", де представлені товари 80 львівських виробників різних галузей. Виставка проходить у Львівському Палаці мистецтв, що на вулиці Коперніка, 17. Найбільші черги в перший день виставки стояли біля виробників молочних продуктів з Львівщини.

"Ми виробляємо п'ятнадцять сортів сиру високої якості, найбільш популярний - традиційний "Естонський". Виробляємо і сир "Маасдамер" за голландським рецептом і заквасками, він дуже смачний. В нас не дуже велике виробництво, але постачаємо продукцію на захід, схід і у столицю", - каже директор молокозаводу "Самбірський" Леся Патрущак.

Відвідав ярмарок львівських товаровиробників мер міста Андрій Садовий. Купив книги та екологічні іграшки для дітей.

"Тут ти можеш купити річ, яка тобі потрібна, наприклад, прекрасні куртки, взуття, плаття, дитячий одяг, взуття для старших людей, речі для обігріву помешкання. Багато є цікавого. Але найцікавіше, що виробники між собою комунікують. Зараз ми будемо замовляти новий львівський електробус, новий тролейбус нашого виробництва – "Електрону". Також будемо брати їхню спецтехніку для комунального господарства. Це хороша якість і дешевше", - каже міський голова Львова Андрій Садовий.

На ярмарку можна було придбати одяг, взуття, іграшки, господарські товари, прикраси, постіль, електроводонагрівачі, меблі, медичні товари, продукти харчування, алкогольні напої та інші. На львівській фірмі "Мілана" виготовляють ексклюзивний вишитий одяг.

"Є вечірні сукні різних кольорів, весільні, сукенки для дівчаток для першого причастя, вишиті сорочки. Уся вишивка - машинна, але дуже якісна. Цей стиль не відійде ще довго ", - каже директор фірми Любов Голуб.

Триватиме виставка-ярмарок "Львівський товаровиробник" до 7 жовтня у Львівському палаці мистецтв.

Зараз ви читаєте новину «На Львівському ярмарку виробників закликають купувати лише місцеві товари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути