Ексклюзиви
неділя, 20 квітня 2014 00:14

На будівлі Меджлісу в Сімферополі майорить прапор України

На будівлі Меджлісу в Сімферополі майорить прапор України
Фото: qha.com.ua

На будівлі Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі вивішений прапор України. Над будівлею також традиційно майорить стяг кримськотатарського народу.

Як повідомив член Меджлісу Різа Шевкієв, вивішений прапор України вже став причиною візиту співробітників кримської поліції, передає агентство "Кримські новини".

"До мене прийшли співробітники поліції Київського району Сімферополя і сказали, що до них надійшов сигнал про те, що на будівлі вивішено прапор України. Я відповів, що я особисто є громадянином України, будівля належить громадському фонду і не є державною, і мені не зрозуміло, чому вони прийшли питати у мене про прапор", - розповів Шевкієв.

У свою чергу, співробітники поліції попередили про те, що прапор може стати причиною для різних провокацій і нападів на будівлю.

"Стежити за порядком і карати провокаторів - це завдання поліції. У тому, що вивішений прапор, немає порушення ні законів України, ні законів Росії . А якщо будуть провокації, то їх запобігання і покарання винних — це завдання правоохоронних органів", - відповів представник Меджлісу.

Зараз ви читаєте новину «На будівлі Меджлісу в Сімферополі майорить прапор України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути