вівторок, 13 червня 2017 12:49

Міжнародну трасу охороняють нові патрулі

Міжнародну трасу охороняють нові патрулі
Трасу Київ-Харків охороняють полтавські поліцейські. Фото: Bigmir.net

Розпочався тестовий режим патрулювання траси державного значення Київ-Харків. Частину дороги, що проходить через Полтавську область, охороняють три екіпажі патрульної поліції Полтави.

"Рішення спричинене необхідністю патрулювання найбільших трас задля безпеки на цих територіях. До цього дня не виділялися окремі екіпажі. Тепер із 196 полтавських поліцейських семеро щодня будуть заступати на траси. Надалі плануємо вивести 120 патрульних на цю ділянку. Цією дорогою часто пересуваються іноземці. Так українська поліція забезпечить імідж за кордоном", - повідомив Олег Бех, начальник поліції Полтавської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартирний злодій сховався на дивані під коврами

Поліцейським на планшет приходять повідомлення від диспетчера, патруль вирушає на місце ДПТ або будь-якого правопорушення.

Довжина траси, яку патрулюють полтавські полісмени, - майже 300 км. Зараз працюють на автомобілях Hyundai Sonata, згодом пересядуть на Mitsubishi Outlander.

З 12 червня до 11 вересня триватиме новий набір в патрульну поліцію Полтавської області. Взяти участь у конкурсі можуть всі громадяни України віком від 20 до 35 років. Серед інших вимог — середня або вища освіта, права категорії В, готовність працювати в будь-якому місті країни. Претендентів тестуватимуть по загальному розвитку, знанню відповідного законодавства, стану здоров'я та фізичним можливостям.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародну трасу охороняють нові патрулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути