Ексклюзиви
середа, 18 вересня 2019 17:38

"Lviv Eco Week" зібрав тисячі відвідувачів

"Lviv Eco Week" зібрав тисячі відвідувачів
Еко-тиждень тривав у Львові із 9 по15 вересня. Фото надали організатори фестивалю.

До 15 вересня у Львові завершився загальноміський "Lviv Eco Week".

Це найбільш масштабна екологічна ініціатива в регіоні, спрямована на підвищення еко-свідомості суспільства. Цілий тиждень у різних локаціях Львова проходили освітні, розважальні заходи та ворк-шопи. Організатори та учасники події обговорювали теми сортування відходів, екологічну ситуацію міста та в світі, проблеми якості питної води та зміну клімату.

"Еко-тиждень започатковали минулоріч, як продовження експертних дискусій на майданчику Львів Еко Форуму. Саме під час професійних обговорень глобальних екологічних стратегій зрозуміли, що без просвітництва та залучення широкого кола активних громадян усі заплановані програми і проекти не матимуть шансу на життя. Ми зобов'язані популяризувати ідеї раціонального поводження з водними ресурсами та відходами доступною мовою, через практичні лекції для дорослих та активні й цікаві ігри для дітей", – розповів керівник Lviv Eco Forum Дмитро Ванькович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові святкуватимуть 70-ліття від дня народження поета Грицька Чубая

Організатори зазначили, що метою усіх заходів є не лише спонукання свідомих громадян до формування правильного екологічного мислення, але й залучення інвесторів, які допоможуть реалізувати проекти збереження довкілля.

"Наразі ведуться переговори з потенційними інвесторами - мешканцями міста та закордонними гостями #LEW" - додали організатори події.

У Львівській національній філармонії та 19 вересня в Івано-Франківській обласній філармонії Академічний камерний оркестр "Віртуози Львова" святкуватиме своє 25-річчя.

Зараз ви читаєте новину «"Lviv Eco Week" зібрав тисячі відвідувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути