Ексклюзиви
вівторок, 11 березня 2014 15:05

Контрабандисти хотіли перевезти цигарки на дельтаплані

Контрабандисти хотіли перевезти цигарки на дельтаплані

На Львівщині працівники ДАІ разом із громадськими активістами затримали серед поля дельтаплан із контрабандою. Зловмисники планували переправити за кордон понад півтори сотні блоків із цигарками.

"Ми були на патрулюванні спільно із активістами місцевої самооборони. Коли проїжджали дорогою, побачили посеред поля три автомобілі – вантажівку та два легковики. А зовсім поруч стояв дельтаплан," - розповідає Андрій Мерцяк, інспектор дорожньо-патрульної служби ВДАІ Кам'янка-Бузького району.

За словами правоохоронця, біля повітряного пристрою метушились четверо чоловіків. Помітивши патруль, незнайомці хутко втекли, покинувши дельтаплан серед поля. Працівники ДАІ одразу ж викликали до місця події слідчо-оперативну групу. 

Як стало відомо, спритники планували нелегально переправити до Польщі більш ніж півтори сотні блоків із цигарками. Коробки з цим товаром вже навіть встигли прикріпити до повітряного пристрою. Однак, злетіти у небо дельтаплан так і не зміг – завадили правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «Контрабандисти хотіли перевезти цигарки на дельтаплані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути