У Вінниці під час проведення фестивалю "Вінсалофест" створили гігантський бутерброд з салом.
Його склали у формі географічної карти Вінницької області.
"Мав бути символ області. Спеціально купили кабанчика у селі Пиків Калинівського району, якого виростили без всіляких хімічних добавок. Сало зробили по старовинній технології. Його посмалили у гороховій соломі. Має неймовірний смак. Аби створити ткий величезний бутерброд, витратили 25 кілограмів сала. Це десь склало 3700 шматочків на кожен кусень хліба", - говорить Gazeta.ua підприємець Віталій Білун.
Додатково замаринували 3 кг часнику з кропом і закупили 10 кілограмів хліба, хрону та гірчиці та паприки. Гості свята вмить розібрали безкоштовні бутерброди.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитяча опера, балет, 3-D шоу: чим здивують на операфест
У Вінниці на Майдані Незалежності вперше сьогодні відбувся Фестиваль хліба, сала та ковбаси.
Організатори представили традиційну українську м'ясну кухню Поділля. Головний продукт фесту — сало, яким славиться Вінниччина.
Влаштували ярмарок з м'ясною та хлібобулочною продукцією та вінницьким салом.
Коментарі