четвер, 30 березня 2017 18:45

Друга на годину можна купити за 50 грн

Друга на годину можна купити за 50 грн
Друг на годину коштує 50 грн. Фото: d-cd.net

У Черкасах пропонують послуги друга на годину. Коштують 50 грн.

Замовляють для походу в кіно, організації свята, прогулянки містом, пише "Вікка".

"Ідею позичив у фільмі, але не пам'ятаю в якому. Оголошення розмістив декілька місяців тому. На початку року зателефонував перший клієнт Олег. Ми спілкувалися пару годин", – розповідає засновник сервісу Данило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Uber покидає країну через суворі закони

З тих пір відбулося 8 зустрічей. Найбільше звертаються хлопці.

"За весь час було дві дівчини. Хотіли поговорити про життя, стосунки. У однієї з них просто не було з ким піти у кіно. Але фільму, який хотіла подивитися, не виявилося. І ми пішли у кафе. Зазвичай, жінки говорять про чоловіків, а чоловіки про жінок. Звертався хлопець, який 4 роки зустрічався з дівчиною. Потім в стосунках почалися проблеми, почастішали сварки. Врешті вона його покинула і стала зустрічатися з іншим. Дуже запам'яталося замовлення - хлопець просив допомогти влаштувати романтичний вечір для дівчини".

Послуга популярна, бо іноді людям легше відкритися незнайомцю.

"Люди, які давно знайомі, звикли бачити одне одного шаблонно, у певній ролі. І до проблем можуть поставитися так, як завжди звикли. Тому інколи легше відкритися незнайомій людині. Я можу вислухати і не перевантажую співбесідника своїми темами".

Вивезти на деякий час зайвий одяг з дому можна завдяки новій послузі, яка передбачає оренду шафи у центрі міста. У великих містах Європи діють спеціальні "шафи на прокат". У них можна сховати на кілька місяців речі, які не вміщаються вдома, а потім забрати.

Зараз ви читаєте новину «Друга на годину можна купити за 50 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі