неділя, 13 жовтня 2019 04:15

Діджей, опера-рєквієм та ліплення з глини: відбудеться масштабний мистецький фестиваль

У Вінниці 18-20 жовтня відбудеться міжнародний фестиваль сучасного мистецтва AIR ГОГОЛЬFEST на території заводу "Кристал".

Захід відбудеться у рамках проекту GogolFest Inoculation – нового проекту від команди фестивалю ГогольFest, метою якого є згуртувати міста в Україні за допомогою мистецтва та здійснити мрію про "нову Україну".

На заході пройде резентація книжки "Ква(ко)ролі світів", майстер-клас зі степу для дітей від вінницьких степісток "Flame Tape", майстер-клас з ліплення та гончарства. А 14 жовтня організатори підготували "ARTтур" Вінницею, а також два перфоманси від вільного театру "KoloSvitla".

Сучасне мистецтво – це те, що дозволяє перезбирати себе як особистість, поглянути на себе та світ навколо під незнайомим досі кутом, відкрити в собі нові "кімнатки". Сучасне мистецтво – це про те, хто ми та коли живемо. Це можливість оновлювати прошивку власного "я", - кажуть організатори AIR ГОГОЛЬFEST.

Фестиваль порадує музичними виступами. На air ГогольFest виступить реп-сенсація Alyonа Alyona, акустично-електронний гурт "DZ'OB" родом із Дніпра, "Space of Variations", "The Hypnotunez", "Вагоновожатые" та DJ Tapolsky.

  У Вінниці на заводі Кристал відбудеться фестиваль Air ГогольFest. Фото: Ольга Мірошніченко
У Вінниці на заводі Кристал відбудеться фестиваль Air ГогольFest. Фото: Ольга Мірошніченко

Два дні, 19 і 20 жовтня, триватиме й дитяча програма Air ГогольFest від дитячого центру "Petit Dru".

Щодня з 10:00 до 18:30 на наймолодших відвідувачів фестивалю чекають майстер-класи, презентації нових технологій (3d-принтер, книги з доповненою реальністю), знайомства з письменниками, акторами, художниками, ручне ліплення з глини, малювання, а також перформативна та театральна програми.

Абонемент на всі події "Air Гогольfest 2019" коштує 250 гривень. На спецподію – оперу-реквієм "IYOV", яка увійшла в 10-ку кращих у світі, потрібен окремий квиток, який можна придбати за 300 гривень.

Вхід на територію фестивалю для дітей до 10 років (включно) – безкоштовний. Для батьків – за квитками.

17-18 листопада 2018 року у м. Вінниці відбувся тизерний проект фестивалю міжнародного сучасного мистецтва Air GogolFest протягом двох днів та однієї ночі.

В рамках фестивалю Центр сучасного мистецтва "ДАХ" презентував свої найкращі, відомі у всьому світі, продукти: виступ кабаре-гурту DakhDaughters, соціального рейв-бенду "ЦеШо" та виставу "Парадокси злочину" – драму абсурду від режисера Влада Троїцького.

На фестивалі в рамках театральної програми було представлено австрійську мультидисциплінарну виставу "Bauhaus Tanzt", а також проект театральної колаборації України, Німеччини та Великої Британії "TRANZYT".

Зараз ви читаєте новину «Діджей, опера-рєквієм та ліплення з глини: відбудеться масштабний мистецький фестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути