Ексклюзиви
понеділок, 20 лютого 2017 12:42

Чоловік сяде на 7 років за торгівлю патронами

Чоловік сяде на 7 років за торгівлю патронами

19 лютого у Тульчині на Вінниччині поліція затримали місцевого жителя за підозрою у продажі патронів. За це його можуть засудити до 7 років позбавлення волі.

"До поліції зателефонувала жінка та повідомила, що на вулиці міста невідомий чоловік продає набої. Поліція розшукала та затримала підозрюваного біля одного з магазинів. Ним виявився 38-річний місцевий житель. Під час огляду у кишені його куртки поліцейські виявили коробку з 24 набоями калібром 5,6", - розповів начальник Тульчинського відділення поліції Василь Костишен.

Затриманий каже, що набої йому кілька років тому на зберігання дав вже покійний товариш. Щоб не тримати заборонені предмети вдома - вирішив їх продати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку оштрафували на 11 тисяч за домашні яблука

Патрони направили на експертизу. Слідчі відкрили кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Двічі пораненого захисника Донецького аеропорту Миколу Лаврика із села Бандишівка Могилів-Подільського району на Вінниччині засудили за крадіжку державного прапора. Дали 3 роки тюрми. Чоловік подав апеляцію. Вирок скасували і призначили повторний розгляд.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік сяде на 7 років за торгівлю патронами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути